Preduzetništvo je prelepo putovanje na kom se pada i uči

Kroz svoje iskustvo prenosim ljubav prema sceni, znanje i sve stečene lekcije

O meni

Oduvek sam volela scenu, ali je strah uvek bio veći od ljubavi. Znojavi dlanovi, podrhtavanje glasa koja je svaki moj pevački nastup prekidala i gomila poštapalica koje su ograničavale moje prezentacije na Fakultetu Organizacionih Nauka...

Otkrila sam glumu i debatu i povezala ih sa svojom ljubavlju prema sceni. Štreberski sam se uhvatila tehnika koje bi mi okupirale mozak i naučile me da izgledam kao da imam samopouzdanje, da delujem kao da se ne plašim i ostavljam utisak nekoga kome je javni nastup u krvi... I to se i dogodilo.

Javni nastup mi je prirastao srcu. Malo po malo, nisam ni osetila kada je strah prešao u potpuno zadovoljstvo, kada je strašnu tremu pojela ona pozitivna koja jedva čeka da ubrza rad srca. Svakim danom sam sve više želela da nastupam, da se izrazim, da pevam, glumim i govorim i sa 23 godine sam osnovala Školu mjuzikla "Eudven" za sve one koji kao i ja strastveno žude za scenom, aplauzom i javnim nastupom.

Sada, pet godina kasnije, imam iskustvo u radu sa preko 100 odraslih koji su se oslobodili treme i propevali, kao i iskustvo u radu sa 350 dece koja su unapredila svoj govor, koncentraciju, zaboravila na strah i shvatila koliko je scena predivno mesto.

Tokom pandemije kovida, u osmom mesecu trudnoće, pokrenula sam profil na kom bih pričala o svom preduzetničkom putu i tako pomogla svima koji sada kreću i prave iste greške koje sam pravila i ja, ali moja ljubav prema sceni je ponovo prevladala i sav sadržaj u kom sam uživala bio je bar malo vezan za javni govor. Malo po malo, uz gomilu pitanja i saveta ljudi koji su me pratili, shvatila sam da moje tehnike, one koje su mene dovele do samopouzdanog govornika, mogu beskrajno značiti svima vama koji pokrećete posao i kojima je neophodan video sadržaj.

Video je takođe vid javnog nastupa, koji je u ovo vreme i najvažniji, jer nema biznisa koji preko društvenih mreža može opstati bez energije pokretača, bez priča i podele znanja i iskustava. Znam koliko je teško stati pred kameru i biti opušten, a kamoli biti u potpunosti svoj i preneti svoju energiju, zato sam odlučila da taj put olakšam svima vama koji verujete da vam je video neophodan, ali i pomognem u tome da vam video postane UŽIVANCIJA!

Biti preduzetnik je najlepša stvar na svetu jer se iz dana u dan uči, napreduje i to znanje deli, a samim tim i širi i pokreće nove preduzetnike. Nema ničeg lepšeg nego biti u krugu preduzetnika, jer svako od vas motiviše i boji ovaj svet jedinstvenim idejama.